SPM??

by 9:31:00 PM 6 comments
Photobucket

Hye~
Yang dah amik result SPM 2011 tu , tahniah la diucapkan ye~
Penantian penuh debar dah tamat yerk~

Maka !
Tahun ni giliran aku pulak ~
Hulk..
Batch yang terakhir guna Bio, Physics, Chemistry , Add Math, Math Mod dalam English ~
Bagi sekolah aku, tahun ni tahun harapan lagi lepas dua tahun lepas ~
*pssst : SPM 2010 sekolah aku ade sorang yg dapat Straight A+*
Jadi, disebabkn SPM 2011 tak dapat mengulangi kejayaan itu, maka batch aku lerr yg jadi mangsa harapan menggunung ni~
Kadang2 terasa berat ,
tapi aku akan amik ni sbgai cabaran *buat muke confident*

Google
Provide by Google.com.my

Ohh! Pade mase yg same aku nak ulangi kejayaan PMR Straight A's dulu~
Ohh! Nak ulangi detik saat nama dipanggil atas pentas sambil menerime slip peperiksaan , dikala mak & ayah aku tersenyum gembira sambil menepuk2 bahu ku~
Ohh! Dikala diumumkan sewaktu baru bukak sekolah (form 4) depan semua form n cikgu2 & terime inisiatif / hadiah tak henti2 dari mana2 pihak atas kejayaanku~
Gembira nye time tu ~
Hopefully , tahun ni dapat aku ulang balik kejayaan lame tu~
N maintain straight A's tu dlm SPM ~ insyallah~

Google
Provide by Google.com.my

N tak lupe kepada member2 kelas aku~
Cikgu2 sgt berharap kt kelas kitowg ni~
Mcm2 program dye buat nak bg kitowg berjaya dlm SPM ni..
Hope kami ade harapan utk menaikkan nama sekolah~
Kan best kalau satu kelas dapat SPM bgus~
Aku doakan kami berjaya semuanya..

Ok lah~ tu je entry kali ni~
Hopefully i'll get 11A+ for SPM this year ~
Aminnnnn~

Google
Provide by Google.com.my

Photobucket

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

6 comments:

Pwincess sarah said...

akhirnya berakhir juga debaran kami dan hari terakhir bergelar pelajar..

good luck k dear.. :)

kai said...

all the best to tuan umah...
kalo result gempak dpt hadiah kot...
:P

NuRul~ said...

Good luck~ ^_^

Sho Reen said...

@Pwincess sarah thanks ^^~ hope u'd be happy with ur result~

Sho Reen said...

@kai hehe~ tu la.. poket berisi je~ zzzz

Sho Reen said...

@NuRul~ thanks ^^~