Selesai !

by 10:26:00 PM 0 comments
Photobucket

Hye , semua !
Wassap ~
Dah lame tak hapdet (update) ~
Hujung minggu lepas aku pergi lawatan la so tak dapat nak on9~

So, hari ni nk citer pasal tiga perkara , iaitu :

1. Follower Bertambah 200+

Nak ucapkan berbanyak terima kasih kpd Cik Bunny sbb anjurkan GA
&
alhamdulilah follower meningkat sbb GA Cik Bunny yang bru tamat minggu lepas ~

Photobucket
Ha, ni dye GA tu~

Cik Bunny jugak dah buat review blog pasal blog Sho Pink ni baru-baru~

Ni lah blog Cik Bunny : http://inspirebunny.blogspot.com

2.Selesai Follow Up


Aku pon selesai follow semua follower yg follow aku~
Huhuhu~

Photobucket

Provide by Google.com.my

TAPI
Ade sesetengah blog yg tak dpt aku follow~ Sebab :

  • Link blog di'private'kan (dekat profile yg ade dlm kotak follower blog ni)
  • Blog Not Found
  • Invited Users Only
  • Button follow tak berfungsi (button yg korang buat sendiri)
  • Private Blog
  • Tak tau mane korang sorokkan button follow korang

OK, tu la masalahnye~

Kirenye sape yg follow aku akan nampak name SHO REEN kt kotak follower or SHO! kat shoutbox korang :)

Tak puas hati? Nak di'follow'?
Sila tinggalkan link korang kt bawah ni~ Kalau sudi =.=

3. Cuti Sekolah

Photobucket

Provide by Google.com.my

Heeeee~ kepada yg sebaya dgn saye (17 tahun) atau kebawah ~

Selamat cuti sekolah utk cuti penggal pertama ni ~

Of course, bagi form 5 or form 3 or standard 6 , minggu cuti ni bukan cuti kot~
Nape?

KELAS je~~

Huhuhu~ pape pon selamat bercuti ^^

Photobucket

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

0 comments: