Hati-hati Dengan Hacker Ni !

by 12:53:00 AM 3 comments
Photobucket
Hye selamat pagi~

Entry ini berupa warning kat blogger2 lain~
Mungkin ade tak perasan an ~
Yang perasan tu baguslah..

Semalam, FB & Blog aku hampir2 kene hack !
OMG~
Puas nak recover balik password & email ~
Aku yang dungu bab2 cmni rase nak melalak (guhuhu) ~

Photobucket

Type of hacking : Phising ~
Gune blog artis untuk hack org~
Aku yang sgt teruja blog aku di'bw oleh artis n dungu sgt pegi masukkan password FB & Blog ..
Nasib baiklah Mr Kai warn aku awal2~
Kalau tak blog aku bunuh diri ~ (memain je)

Blog artis yang aku maksudkan tu Blog Najwa Latif ~
But bukan dye tau, jgn salah anggap. Orang yang hack tu ade satu blog yg agak2 serupa mcm beliau punye blog~

OK, untuk lebih jelas lagi ~
Korang tgok sini : Phising Najwa Latif

*niat bukan memburukkan artis sekadar warning utk para blogger luar sane~*

Thanks !

Photobucket

p/s : Najwa faked ade tinggalkn jejak kat shoutbox aku (tepi tu) ~

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

3 comments:

----- ----- said...

hehe~~..
pandai kn hacker ni..
semoga mereka berjaya selalu...


NINJA

Sho Reen said...

@----- ----- ye mmg pandai~

kai said...

berhati2 selalu