Aku Tukar Header Lagi

by 9:12:00 PM 2 comments
Photobucket
Hye~
Selamat malam ^^
Kepada yang sebaya dgn aku n bawah aku ~
Selamat Bersekolah Esok *frust*

Dah lama tak update blog~
N banyak gak contest/GA yg sedang dianjurkan oleh blogger2 cute ~
Tapi aku malas nak join~
*kecewa tak ade luck dalam mane2 GA/Contest*
Tak best la blog penuh dengan GA/Contest je pada setiap entry~
N kurang kuanliti penulisan dlm blog kite..

Ok, tuko topik~
Sebenarnye aku blur nak update ape kat blog yang dah bersawang Acromantula ni..
Jadi, nak tunjuk hasil kejer aku~

Header Baru

Software : MS Excel & Paint
Ciri-ciri : Doodle

Ihlam dari blogger2 cun kat luar sane yg suke doodle2 ni~
Tapi aku selitkan unsur patriotisme sikit & doodle pelajar sekolah menengah~
Hehehehe !

Header yang baru ni menggantikan header yang ini :

Photobucket

Nak hasilkan header yang mcm ni gunalah Photoshop ~
Aku gune CS3 jer~

K lah~
Tujerrr~
Terima kasih \(^V^)/
Photobucket

p/s : ~masih menunggu detail form hadiah utk GA
~masih menunggu pic Pahang aku
~bosan utk mulakn rutin yg sama sbgai pelajar sekolah esok

Eldania Shukor

Author

21 years old. A software engineering student at National University of Malaysia. A former student in Foundation of Science at UiTM Puncak Alam.

2 comments:

kai said...

untung la buat header lawa2..

hasmiza said...

hai..sy pemenang topup ga cik bunny..sy belum dpt lg adiah topup..mintak enel sy ek

hasmiza.abas@gmail.com